Susanne Rothzén projektledare / Vd

Susanne Rothzén projektledare / Vd

Susanne ser både helheten och detaljerna, utvecklar affärsstrategier, planerar, strukturerar och skapar varumärken med tydlighet och kreativitet. Utbildad inom konstvetenskap, informationsteknik och marknadsekonomi. Har 27 års erfarenhet av marknadsföring och kommunikation. Gillar variationen och utmaningen i arbetet, livsnjutarträffar och vindrika dagar på havet. Provar gärna nya aktiviteter och älskar hälsosam mat.

Cecilia Grender copywriter och stylist

Cecilia Grender copywriter och stylist

copywriter och stylist Cecilia skriver texter som fångar uppmärksamheten och hittar vinklar som prickar rätt. Specialkompetens inom medicin och näring. Studerat marknadsföring och sociologi och har 26 års erfarenhet som copywriter och projektledare. Inspireras av allt som är vackert, naturen, trender och heminredning. Tillbringar gärna semestern i en alpstuga i Chamonix eller på stranden i Tarifa med sin surfingbräda.

Niclas Eriksson webbutvecklare

Niclas Eriksson webbutvecklare

Niclas programmerar och bygger användarvänliga webbsidor med känsla för detaljer. Arbetar med de senaste verktygen, skriver pedantiska koder och drar sig inte för att bygga även datorn själv. Är djurvän, musikälskare och stresstålig kock som lagar gärna husmanskost från grunden.

Lena Strömberg inredningsarkitekt

Lena Strömberg inredningsarkitekt

Lena inreder funktionella företagsmiljöer och designar utställningar. Utbildad inredningsarkitekt med mer än 30 års erfarenhet av inredningsprojektering. Ser livet som sin bästa skola och omvänder erfarenheter till nytänkande. Trivs i naturen, gärna på skidor eller långfärdsskridskor. Kreativ och mångsidig, finner lugnet i yogan och värmande bastubad.