Välj rätt logotyp!

En viktig del i företags varumärkesbyggande är logotypen som ska spegla allt som företaget står för. Färger, typsnitt och eventuell symbol eller figur ska alla vara enhetliga och tala samma språk.

Anlita expert för att utforma logotypen så att den fungerar att användas i alla sammanhang och tekniskt uppfyller kraven för att fungera på olika material. En logotyp ska vara hållbar, visuellt enkel och tydligt förmedla dina budskap.

What it takes to be a great leader

The world is full of leadership programs, but the best way to learn how to lead might be right under your nose. In this clear, candid talk, leadership expert

Roselinde Torres describes 25 years observing truly great leaders at work, and shares the three simple but crucial questions would-be company chiefs need to ask to thrive in the future.

Det finns inga genvägar till någon plats som är värd att åka till.

Beverly Sills

Premiär för Hotel Magasinet!

Grattis Hotel Magasinet för en strålande premiäröppning av ert hotell! Läget är utmärkt i hjärtat av Trelleborg, precis vid hamnen. Byggnaden är unik och ursprungligen ett gammalt spannmålsmagasin från 1904 som var i bruk under hundra år. För några år sedan helrenoverades byggnaden varsamt och många gamla attribut från tiden då byggnaden tjänade som magasin finns kvar och förgyller byggnaden som helhet, och inte minst hotellet, idag. Rummen och atmosfären är fantastisk. Se fler bilder och läs om hotellet här! www.hotelmagasinet.com

 

Människan offrar hälsan för att tjäna pengar, sedan offrar hon pengar för att få tillbaka hälsan. Hon är så angelägen om sin framtid att hon inte njuter av nuet. Följden blir att hon inte lever i nuet och inte heller i framtiden. Hon lever som om hon aldrig ska dö och så dör hon utan att någonsin ha levt.

Dalai Lama

Utbildning NLP Business Practitioner

Dagligen möter vi situationer som kräver lite extra av oss. I vilket tillstånd du befinner dig i spelar roll och hur du kommunicerar är avgörande. I allt mer komplexa situationer krävs det alltmer av ledarskapet och kommunikationen. Det kräver att du utvecklar fler färdigheter inom mellanmänskliga relationer. Hur gör du för att få skapa kraft, både hos dig själv och hos dina medarbetare?

Read More

If you think it´s expensive to hire a professional to do the job, wait until you hire an amateur.

Red Adair

Mod växer när du utmanar dina rädslor

Johannes Hansen är en modig förebild och mental rådgivare som utmanar våra tankemönster och strategier. Vi rekommenderar varmt denna stjärna som fått tusentals människor att maxiemera sin potential och utveckla sina företag. Gå på hans föreläsningar eller läs hans bok ”Fuck your Fears” om du också vill utmana din rädslor och bli en vinnare. www.johanneshansen.com